Zabava

"ONA JE BOLESNA" Zolina majka očajna nakon što je Miljana Kulić njenog sina u Doboju "sahranila" živog (FOTO)

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na Jutjubu objavila snimak u kojem je "sahranila" živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u "Zadruzi".

"ONA JE BOLESNA" Zolina majka očajna nakon što je Miljana Kulić njenog sina u Doboju "sahranila" živog (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE / RAS KOMBO

Ona je posjetila njegovo rodno mjesto Doboj i otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom crno-bijelom fotografijom, te ostavila sve bez teksta zbog onog što radi zarad klika i novca.

– On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otišli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada – pričala je Miljana.

Pozvali smo Zolinu majku Bosu koja je prokomentarisala čitavu situaciju.

– To su samo slike, znam ja groblje ovde kod nas, to ona samo privlači pažnju da bi je vratili u “Zadrugu”. Bolest, znači bolest! Samo tako može privući nečiju pažnju. Nakon pokušaja ubistva, ne vjerujem da ima šanse da se vrati tamo.

Miljana se navodno i udala. Nakon samo nekoliko nedjelja veze, ona je odlučila da stane na ludi kamen sa svojim izabranikom. Bosa, Zolina mama, ipak ne vjeruje u to.

– Laž, mislim da je izmislila. Ona da je u srećnom braku ne bi pominjala Lazara već bi uživala u toj svojoj sreći – iskrena je za Blic i dodaje:

– Nisam bila ni protiv Miljane, ja se u njegove izbore ne miješam. Ugostila sam je, kad god sam Lazaru slala stvari, uvijek sam kupila i njoj, to može i produkcija da potvrdi. Njena majka to nikad nije učinila za Lazara. Gledala sam je drugačije i smatrala da je normalnija. Meni je nje u sušini žao, ona je bolesna.

Kao što i sam Zola kaže za sebe, tako i njegova majka misli da on nije trenutno za nove veze i da zato nije otpočeo romansu sa aktuelnom zadrugarkom Nevenom.

– Znam da mu je ovo sve što je prošao bio bum, kao što i on kaže nije spreman da ulazi u te neke veze. Vidite i sami da su djevojke tamo katastrofa, čim se posvađaš odmah si gotov. Okej je ta Nevena, mislim meni makar tako izgleda. To sam isto rekla za Miljanu, pa eto šta se desilo – zaključuje Bosa.

Prihvati notifikacije