Zabava

ONA JE SNAJA SAŠE POPOVIĆA Njena ljubav sa Danijelom planula na poslu, a evo čime se bavi (VIDEO)

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka, danas se zakleo na vječnu ljubav svojoj dugogodišnjoj djevojci Tijani.

ONA JE SNAJA SAŠE POPOVIĆA Njena ljubav sa Danijelom planula na poslu, a evo čime se bavi (VIDEO)
FOTO: BLIC

Njih dvoje su napravili glamuroznu svadbu u prestižnom beogradskom restoranu, a među najveselijima su bili roditelji mladenaca. Predvodili su Suzana, ali i Saša Popović, koji je Danijela prihvatio kao svog sina.

Danijel je kako kaže izvor, upoznao svoju sadašnju suprugu na poslu, a ljubav se rodila odmah.

Šarmantna mlada je po zanimanju šminkerka i radi mejk-ap za mnoga televizijska lica, ali i glumce.

Pročitajte još

S druge strane, Danijel radi u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor.

Na pitanje kako se slažu Saša i Danijel Suzana je ranije govorila:

– Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca.

– Volim ga kao da je moj najrođeniji, žao mi je što mu ja nisam pravi otac – više puta je ponovio Saša Popović, kome Danijel uzvraća ljubavlju i poštovanjem.

Inače, među prvima, na svadbi su došli su Goran Šljivić, pjevačica Biljana Sečivanović, pjevač Milan Mitrović sa suprugom koja je u drugom stanju i koja sa pjevačem čeka djevojčicu, kao i Dragan Stojković Bosanac sa suprugom Dunjom, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, kao i Snežana Đurišić sa dečkom Vanjom, Viki Miljković, Ceca, Lepa Brena, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije