Zabava

Teška priča o Danijelovom djetinjstvu ipak je dobila srećan kraj: Detalji iz života sina Suzane Jovanović koji se oženio

Sin iz prvog braka Suzane Jovanović, juče je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Tijani, a na svadbi su pored mladenaca bili najveseliji ponosna majka Suzana i njen suprug Saša Popović koji Danijela gleda kao svoje dijete.

Teška priča o Danijelovom djetinjstvu ipak je dobila srećan kraj: Detalji iz života sina Suzane Jovanović koji se oženio
FOTO: TEODORA BOROZAN/RINGIER

Inače, Suzana je Danijela rodila sa nepunih 18 godina, a jednom prilikom je ispričala da on nije imao naročito srećno djetinjstvo, jer se njegov biološki otac nije interesovao za njega.

– Kada smo se njegov otac i ja razveli, imao je sedam mjeseci, tako da on nije ni znao šta se dešava. Nikada mu nisam govorila ništa protiv oca, smatram da će Bog svima nama da sudi jednog dana i da će svako dobiti ono što je zaslužio u životu. Imali smo tu sreću, ili nesreću, da Danijelov otac uopšte nije pitao za njega. Tek kada je Danijel krenuo u osnovnu školu, njegov otac se sjetio da nazove i pita za zdravlje sina. Sa druge strane, ni Danijel nije pitao za oca, jednostavno nije osjetio potrebu. Moj sin i ja smo prijatelji, on zna da može uvijek da računa na mene i Saleta- rekla je tada za Stil magazin.

Teška priča o Danijelovom djetinjstvu ipak je dobila srećan kraj, a Suzana kaže da su njih dvoje imali zaista mnogo sreće što su upoznali Sašu i što je on Danijela prihvatio sa toliko ljubavi.

FOTO: BLIC
FOTO: BLIC

– Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela – „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac”. Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca – rekla je ona i istakla da su osećanja obostrane i da Danijel Sašu voli sa podjednakom ljubavlju.

Danijel, kako je pjevačica ranije navela, ne želi da čuje ni riječ o svom ocu.

– Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čovjeka i vjerujem da će jednog dana biti divan suprug – izjavila je Suzana prije nekoliko godina za medije.

FOTO: BLIC
FOTO: BLIC

Suzana i Saša svoju ljubav su krunisali brakom 1998. godine, a nekoliko dana prije bombardovanja 1999. godine rodila je kćerku Aleksandru, dok je njen sin Danijel već tada živio sa njima u kući na Bežanijskoj kosi, piše Blic.

Tih godina odlučila je da napravi pauzu u karijeri i posveti se porodici, jer nije željela da njenu djecu odgajaju dadilje.

Prihvati notifikacije