Društvo

"One su spasle mnogo života" SPS nastavlja sa podrškom Savezu žena oboljelih od raka dojke “Iskra” (FOTO)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak, predsjednica Foruma žena SPS Jelena Rodić i predsjednica Foruma žena SPS Banjaluka Maja Vekić posjetili su danas Savez žena oboljelih od raka dojke “Iskra”.

Sastanak Gorana Selaka i Saveza žena oboljelih od raka dojke “Iskra”
FOTO: SPS

Savez žena oboljelih od raka dojke “Iskra” godinama se bori za smanjenje smrtnosti od karcinoma dojke. Promovišući preventivne preglede i organizujući edukacije ove hrabre žene su spasile mnogo života – izjavio je lider SPS, Goran Selak, nakon sastanka.

On ističe da će SPS uvijek podržavati rad ovog udruženja građana, jer zdravlje, humanost i briga o bližnjima svima nama treba da budu na prvom mjestu.

Sastanak Gorana Selaka i Saveza žena oboljelih od raka dojke “Iskra”
FOTO: SPS
Sastanak Gorana Selaka i Saveza žena oboljelih od raka dojke “Iskra”
FOTO: SPS

– Danas smo sa predstavnicima udruženja razgovarali o njihovim planovima i aktivnostima u narednom periodu. Uvijek ćemo biti uz ove hrabre žene – istakao je Selak.

Iz Saveza žena “Iskra” zahvalili su se predsjedniku SPS Goranu Selaku, koji u kontinuitetu prati i pomaže rad ovog udruženja.

Pročitajte još

Predstavnice Foruma žena SPS će zajedno sa članicama Saveza žena “Iskra” učestvovati u humanitarnoj akciji “Trka za život”, koja će se održati u Sarajevu 1. oktobra tekuće godine. Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za mamografske preglede i pakete pomoći operisanim ženama.

Savez žena oboljelih od raka dojke “Iskra” pruža podršku ženama, bavi se edukacijom i prevencijom bolesti, organizuje predavanja o raku dojke i pruža pomoć oboljelim u ostvarivanju prava.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije