Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OSOBLJE PAKUJE POSLJEDNJE KUTIJE Zatvoren restoran Novaka Đokovića u Monte Karlu

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/Screenshot

Vegetarijanski restoran koji su Đoković i njegova supruga Jelena vodili više ne postoji, a osoblje polako pakuje posljednje kutije zaostale opreme.

Biznis koji su Novak i Jelena Đoković prije nekoliko godina počeli u Monte Karlu moraće da sačeka neko bolje vrijeme. Naime, restoran koji je bio pogodan za vegetarijance i u kojem su se hranile brojne poznate ličnosti je zatvoren.

U prilog tome govore i fotografije do kojih smo došli, a na kojima se jasno vidi da je lokal zatvoren, a radnici pakuju opremu u kutije koje će biti odložene. Kako Blic dalje saznaje, ova vijest rastužila je sve stalne mušterije Đokovića, ali i domaćine.

– Novak i Jelena su morali da zatvore restoran jer se taj dio grada renovira i sve radnje i poslovni objekti će morati određeni period da budu izmješteni. Njih dvoje su uložili ne samo mnogo novca već i truda da osmisle i postave na noge ovaj koncept. Kada im je stigao dopis da će zbog rekonstrukcije morati da zatvore restoran, nije im bilo svejedno jer će ponovnim otvaranjem morati iznova da privuku mušterije. Da se ne lažemo, ne zavisi njima egzistencija od restorana, ali im je bio drag ovakav biznis, naročito Jeleni. Ona je dugo osmišljavala koncept restorana koji bi bio baziran na potpuno zdravoj ishrani, a koji bi ujedno bio primamljiv onima koji žive i dolaze u ovaj grad u kojem sve vrca od glamura – kaže izvor upućen u novonastalu situaciju i dodaje da ne zna da li će nakon rekonstrukcije nastaviti na istom mjestu da vode biznis.

Foto EPA/LUKAS COCH

– Svakako će u međuvremenu morati da plaćaju prostor u kojem će biti sačuvan sav namještaj i oprema. U svakom trenutku, ako odluče, oni mogu otvoriti restoran i na drugoj lokaciji jer su pri planiranju ovog nabavili najbolju kuhinjsku opremu, ali i namještaj za enterijer koji su osmislili neki od najboljih svjetskih dizajnera. Novak i Jelena su bili česti gosti u svom restoranu jer su tu objedovali obroke koji su spremani po njihovom planu i programu. On ima poseban režim koji je usklađen sa treninzima i mnogo im je značilo što su imali svoj restoran u kojem su bili sigurni šta jedu – kaže.

Novak i Jelena restoran su otvorili 2016. godine i vidno su bili uzbuđeni zbog toga. Fotografijama iz novog prostora svakodnevno su pozdravljali virtuelne prijatelje i fanove. U restoranu je s njima objedovao i sin Stefan, kog od malih nogu uče o zdravom načinu ishrane.

– Prvi selfi iz ’Ekvite’! Vrijeme je za žurku i predstavljanje našeg prvog restorana. Svježe, zdravo i s ljubavlju. Uspjeli smo! Strast prema zdravoj ishrani Jelena i ja smo pretočili u restoran. Zvanično otvaranje je za nekoliko nedjelja, a večeras ćemo ga predstaviti porodici, prijateljima i kolegama koji su sa nama u Monaku. Sve ovo smo uspjeli zahvaljujući sjajnom timu koji je sa nama radio na ovom projektu od prvog dana! Jeeej! Idemooo – poručio je Novak prije četiri godine, nakon čega su uslijedile čestitke.

Đokovićev restoran bio je među najpopularnijim mjestima u Monte Karlu, naročito zbog toga što je bio u vlasništvu tenisera, pa su njegovi fanovi iz cijelog svijeta dolazili u njega u nadi da će ga sresti.

Marej mu bio čest gost

U Novakov restoran svraćali su mnogi sportisti, kako teniseri tako i fudbaleri, košarkaši, odbojkaši i vaterpolisti, ali i drugi pripadnici džet-seta. Među onima koji su često svraćali su i Endi Marej, Tomaš Berdih, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić…

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO