Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

OŠTAR ODGOVOR VULINA “Hrvati su uvijek birali poražene vrijednosti”

Politika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Hrvati su u oba svjetska rata pogriješili birajući poražene vrijednosti – jednom austrougarskog imperijalizma, drugi put Hitlerovog nacizma, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

On je to rekao komentarišući rezultate ankete sprovedene u Hrvatskoj po kojoj je Srbija krivac za zaoštravanje hrvatsko-srpskih odnosa, a najodgovorniji političar za pogoršanje odnosa je Aleksandar Vučić. Po anketi srpski ministar odbrane nalazi se na drugom mjestu.

Vulin u izjavi za javnost navodi da Hrvati nikada nisu pogriješili kada su birali na koje Srbe će usmjeriti svoju mržnju.

– Srbe koji jačaju Srbiju, Srbe koji smiju da kažu da je Hrvatska nastala u građanskom ratuk, a ne u otporu agresiji, Srbe koji ne ćute kada ustaškog vikara hoće da proglase za sveca, Srbe koji ne zaboravljaju Jasenovac, Srbe koji ne prestaju da traže odgovornost za zločine u “Oluji”, Srbe koji neće dozvoliti ponavljanje zločinačke “Oluje” – rekao je Vulin i dodao.

“Aleksandar Vučić je takav Srbin i svi koji mrze jaku i stabilnu Srbiju, mrze Vučića baš koliko su voljeli Tadića. Ponosan sam što sam po stepenu mržnje u Hrvata i krivice za odbranu Srbije odmah iza Vučića”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO