Zabava

"OSUĐUJU ME ŠTO NEMAM DJECU" Glumica otkrila šta je muči, pa progovorila o NAPUŠTANJU SRBIJE

Srpska glumica Nataša Marković otvoreno je priznala da je često nailazila na osude zbog toga što se nije ostvarila kao majka.

"OSUĐUJU ME ŠTO NEMAM DJECU" Glumica otkrila šta je muči, pa progovorila o NAPUŠTANJU SRBIJE
FOTO: RAS SRBIJA

Na pitanje da li je ikada osjećala pritisak okruženja zbog toga što još nije iskusila majčinstvo, Nataša je u intervjuu za magazin Gloria iskreno odgovorila.

Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumiju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U posljednje vrijeme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu “Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu” – rekla je Nataša.

Nataša je ispričala da je dok je bila mlađa razmišljala o tome da napusti Srbiju, ali da sada o tome sve manje razmišlja.

– Razmišljala sam o tome, kad sam bila mlađa. Sada sve manje o tome mislim, iako mi zvuči nevjerovatno da ću na jednom mjestu provesti cijeli život. Jezikom sam vezana za posao kojim se bavim i prema kome osjećam strast. Putovanja su moja “bijela laž” i daju mi iluziju da ne živim na jednom mjestu. Ona su vrlo aktivna, ne putujem u turama, i na taj način se bolje upoznajem sa drugim kulturama i dobijam objektivniju sliku zemlje u kojoj sam – dodala je ona za pomenuti list.