Zabava

OTIŠLA NA KARIBE Ivana Hurricane riješila da pauzira odnos sa fudbalerom

Iako je Ivana Nikolić nedavno pokušala da demantuje priču da je u vezi sa Vladimirom Volkovim, njeni prijatelji kažu da su se u danu zaljubili jedno u drugo.

OTIŠLA NA KARIBE Ivana Hurricane riješila da pauzira odnos sa fudbalerom
FOTO: PETAR ĐORĐEVIĆ/RAS SRBIJA

Ipak, nakon pritiska javnosti i tenzije koju je fudbaler imao, pjevačica je riješila da pauzira njihov odnos. Ivana trenutno uživa na Karibima i hladi se od veze sa fudbalerom jer joj je sve bilo previše stresno.

– Njihova veza je od starta bila strastvena, ali je on forsirao da se kriju jer navodno ima loše iskustvo sa medijima. Viđali su se po nekim skrivenim mjestima, ali je Ivani sve to postalo naporno. Sa djevojakama iz grupe, Ksenijom i Sanjom, skoro pa u danu odlučila je da kupi kartu i ode na mjesto gdje njih tri često borave. Vjerujte, trenutno uživa i ne razmišlja o Vladimiru, a on neka se zapita da li je prokockao šansu – priča za “Blic” izvor blizak pjevačici i dodaje da se približilo vrijeme priprema za Evroviziju i da je njoj i djevojkama samo to važno:

– Bliži se vrijeme tamičenja za “Pjesmu Evrovizije” i ako sve bude okej održaće se sve po planu, a imaju još dosta toga da urade. Trenutno su i Ivana i ostale članice grupe fokus stavile samo na pjesmu, koreografiju, kostime i ostalu organizaciju.

Inače, Nikolićeva svaki dan kači izazovne slike u kupaćem kostimu, sa plaže i iz luksuznih restorana i, kako mnogi u komentarima pišu, pravi ljubomornog fudbalera koji nije bio pozvan da krene s njom.

Podsjećanja radi, prije mjesec dana se otkrilo za Vladimirovu i Ivaninu vezu i tada se pjevačica izvlačila da su njih dvoje samo prijatelji, a Vladimir je u međuvremenu ugasio Instagram, tako da niko nije mogao da prati njegove dnevne aktivnosti, piše Blic.