Zabava

OTKRILA DA ŽIVI KAO PODSTANAR Slađa Delibašić progovorila o razvodu sa Đoletom Đoganijem

Slađana Slađa Delibašić je tokom devedesetih bila velika muzička zvijezda, a danas se rijetko pojavljuje u medijima. Ona je objasnila i zašto je nema.

OTKRILA DA ŽIVI KAO PODSTANAR Slađa Delibašić progovorila o razvodu sa Đoletom Đoganijem
FOTO: RAS SRBIJA

Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, kćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad pjeva. I u vrijeme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci – rekla je Slađa u intervjuu za Kurir.

Na pitanje od čega živi, odgovorila je:

– I dalje od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student – navela je ona.

– Više nisam lakovjerna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca – navela je Slađa, pa otkrila kakav muškarac je po njenim mjerilima:

– Stamen, stariji i slobodan. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvijek imam neke ljubomore likove sa kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći – navela je ona.

Na pitanje da li joj je žao što si se uopšte razvela od Đoleta, rekla je:

– Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvijek nešto iskrsne – priznaja Slađa.