Kultura

Otkrivena VELIKA GREŠKA u kultnoj seriji "Bolji život": Niko ništa nije primjetio punih 25 godina

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih serija u bivšoj Jugoslaviji. Svakodnevna dešavanja porodice Popadić od 1987. do 1991. pratilo je više miliona gledalaca širom Srbije i okolnih zemalja.

Otkrivena VELIKA GREŠKA u kultnoj seriji "Bolji život": Niko ništa nije primjetio punih 25 godina
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Serija je za mnoge bila najbolja “bez greške”, međutim, nedavno se na internetu pojavila informacija da u seriji postoji jedna velika greška.

Naima, Siniša Pavić je napravio jednu ogromnu grešku u seriji “Bolji život”, tvrde ljudi na Fejsbuk stranici “Dnevna doza prosječnog advokata”, a greška se odnosi na nasljednike koji su se pojavili u testamentu Gigine sestre.

Kada je Gigina sestra ostavila testament, u kojem je za svoje testamentalne nasljednike odredila Giginu djecu (Violetu, Guzu i Slobodana), postavljajući im, njima teške uslove, koje prvo moraju ispuniti kako bi bili oglašeni za nasljednike (Violeta da se uda, Guza da nađe posao, Slobodan da završi razred vrlodobrim uspjehom – što je suštinski zaplet serije), nije trebalo krenuti putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su testamentalni nasljednici jednostavno mogli da se ne prihvate nasljedstva, piše Blic.

Pročitajte još

Sve je moglo da bude drugačije

Tada bi cjelokupnu zaostavštinu odmah naslijedio Giga, kao jedini zakonski nasljednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog), i ne bi bilo serije uopšte. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom pravcu, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe”, navodi se na ovoj Fejsbuk stranici.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije