Kultura

Nova Netfliksova serija osvaja publiku: Psihološki triler za koji kažu da će vas očarati (VIDEO)

Nova Netfliksova serija "Drago dijete" osvojila je korisnike striming platforme te je za samo nekoliko dana od izlaska dobila brojne pozitivne recenzije, a gledaoci su oduševljeni ovim psihološkim trilerom.

Nova Netfliksova serija
FOTO: NETFLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

“Drago dijete” baziran je na istoimenom bestseleru, čiji originalni naslov na njemačkom glasi “Libes Kind”. Priča počinje kada nepoznatu ženu udari automobil u šumi.

Nesreća je ostavlja u kritičnom stanju i ne može komunicirati pa doktori postavljaju brojna pitanja misterioznoj djevojčici koja ju je pratila.

Dok medicinari pokušavaju da identifikuju ženu – i ispituju da li čudno dijete sa kojim je bila, govori istinu – ubrzo shvataju da bi par mogao biti povezan sa slučajem nestalih osoba od prije 13 godina.

U reakcijama na društvenim mrežama gledaoci su hvalili seriju uz komentare da vas “odmah očara” i da ne možete prestati gledati.

Pročitajte još

“‘Drago dijete me drži na ivici kreveta”, “Način na koji vas ova serija usisa, jezivo dobro – glasili su neke od reakcija.

“Dear Child” je njemačka produkcija, a dok većina zvijezda serije potječe iz ove zemlje, neke od njih možete prepoznati ako ste veliki obožavalac Netfliksovih drama.

Glavna zvijezda Kim Ridl (koja glumi misterioznu majku koju je udario automobil) ranije se pojavljivala u Netfliksovoj seriji “Skajlajns”, dok njenu 12-godišnju kćerku Hana igra Nalia Šubert, koja se pojavila u “Bird Boks: Barselona”, prenosi Kliks.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije