Banjaluka

Otvoren novi Mercator u Banjaluci (FOTO)

U banjalučkom naselju Starčevica danas je otvoren 79. po redu prodajni objekat Mercatora BH, čime je priliku za posao dobilo 8 novih zaposlenika.

Otvoren novi Mercator u Banjaluci (FOTO)
FOTO: MERCATOR

Na prostoru od 300 kvadratnih metara ovaj prodajni objekat svakodnevno kupcima nudi potrebne proizvode sa fokusom na svježe odjele, osnovne životne namirnice, te domaće i lokalne proizvode. Takođe, asortiman sadržava i neprehrambene proizvode, na prvom mjestu osnovne kućne potrepštine, ali i one najtraženije sezonske proizvode, bazene i plažni asortiman.

Na dan otvorenja prvi kupci su nagrađeni poklonima dobrodošlice, a svaka 50. kupovina je besplatna. Tokom otvorenja i u danima koji slijede kupci će ostvarivati dodatne uštede uz niz akcijskih aktivnosti posebno kreiranih za ovaj prodajni objekat.

Za sve penzionere danas, kao i svakog narednog četvrtka, osigurana je kupovina uz -10% popusta. Povodom otvaranja Mercator je, kao i uvijek do sada, mislio i na najmlađe, te se pobrinuo da od 17 sati pripremi i posebnu zabavu za mališane.

FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR
FOTO: MERCATOR

– Izrazito nam je drago što u prelijepom gradu na Vrbasu otvaramo novi Mercator prodajni objekat i time uspješno širimo našu mrežu vrhunskog asortimana, kvalitetnih proizvoda, povoljnih cijena i mnoštva drugih povlastica za naše cijenjene kupce. Našim kupcima nudimo jedinstven osjećaj kupovine u moderno opremljenom prodajnom objektu sa više do 5.000 proizvoda i naše već prepoznatljive odjele sa svježim i mirisnim hljebom i pecivima, tortama i kolačima, svježim voćem i povrćem, kao i delikatesnim odjelom sa širokim izborom neodoljivih suhomesnatih i sirnih proizvoda. Pripremili smo i bogatu ponudu zdrave hrane, uključujući i 100% prirodne proizvode provjernog kvaliteta našeg brenda Bio Zone, kao i druge proizvode, po mnogome na tržištu jedinstvenih, naših trgovačkih marki – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac službe marketinga.

Povodom otvaranja nove prodavnice, Mercator je, manirom najboljeg komšije, uručio svježe voće i osvježenje susjednom vrtiću, te se na taj način upoznao i s najmlađim članovima svog novog komšiluka.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije