Magazin

"Ovako ću od sad u kafiće" Porodica sa Jadrana postala hit na mrežama zbog patenta za zaštitu od komaraca (FOTO)

Poslije kupanja u moru i soli koja zateže kožu, pogotovo ako smo izgorjeli na suncu, poslednje što nam treba na ljetovanju su otoci i svrab od ujeda komaraca, koji su najaktivniji u ovom periodu godine.

"Ovako ću od sad u kafiće" Porodica sa Jadrana postala hit na mrežama zbog patenta za zaštitu od komaraca (FOTO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Sprejevi i kreme koje odbijaju komarce su zbog toga obavezne u putnoj apoteci, međutim, grupa turista na Jadranu zaštitu od komaraca je podigla na viši nivo.

Na fotografiji zabilježenoj na jadranskoj obali, vidi se porodica dok uživa u restoranu u Hrvatskoj i to pod mrežicom protiv insekata, zakačenoj za granu od drveta, nalik na baldahin, koja se obično koristi za terase, male ljetnjikovce i šatore.

Zaštita od komaraca level pro

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Friday, July 15, 2022

“Zaštita od komaraca level pro”, piše uz fotografiju porodice objavljenom na stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca”. Sudeći po komentarima, izum turista mnogi su pohvalili, ali korisnici mreža su primijetili i jedan nedostatak, prenosi Blic.

“Polupro… Zbog nogu!”, “Kod nas komarci obaraju i avione za zaprašivanje…”, “Nisu je dobro nategli”, “Ajoj pametnog naroda. Kradem ideju jer je Rovinj pun komaraca”, “Pametno!”, pisali su korisnici.

Prihvati notifikacije