Magazin

Ovih 5 boja biće PRAVI HIT jesenje sezone: Budite PRVI koji će ih nositi i postavite trendove (FOTO)

Dizajneri su se okrenuli važnosti oblačenja u realnom životu sa naglaskom na osnovnu garderobu, ali bilo je tu i fantazije.

Moda i stil blejzer od tvida
FOTO: ALEXANDRALAPP/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Trendovi boja za jesen 2023. balansiraju oba koncepta. Sve u svemu, vrhunske nijanse predstojeće sezone su ukorenjene u stvarnosti, ali vas i dalje podstiču na sanjarenje.

Metalik je bio prisutan u svim kolekcijama. Tkanine su sve mekše i ljepše, imaju lijep pad, a ujedno jesen je idealna prilika da isprobate neki od aksesoara. Recimo, trendi mokasine u srebrnoj boji.

Čeri-crvena

Crvena u svom najčistijem, najsvetlijem obliku zaista je dominirala sezonom na svim revijama i u svim gradovima. Pojavljivala se u svim kategorijama, od konfekcije do aksesoara. Nosi se od glave do pete ili pojedinačno. Napravite komplet, pa ste mirni. Broj kombinacija je neograničen.

Ne baš meka žuta

Prodorna i kisela žuta je sjajan dodatak paleti boja ove sezone. Ne izbjegavajte ovu svježu nijansu, daće akcenat svemu što obučete. U svakom slučaju bićete zapaženi.

Sve nijanse sive

Prošlogodišnje sive kapute, dugačke i smjele, ove sezone nadopunjuju monohromatski izgledi u sivoj boji, koja je doslovno obojila svaki komad. Inspirisana zimskim uniformama radnika u prošlim vremenima, ovog puta paradira pistama u svom šik potencijalu.

Glečer-plava

Uronite u ledene vode jeseni. Kreatorima su hladne nijanse plave poput glečera bile inspirativne, a mogu se vidjeti i na svilenim, rupičastim pletenima modelima i na čipkanim. Nijansa je toliko suptilna da je tek korak iznad neutralne.

Slana karamela

Baš kao što su meke pastelne boje svojstvene proljeću, karamel-braon je na neki način sinonim za jesen, ovog puta u dubokoj toploj nijansi.

Ove jeseni u svoju garderobu za posao dodajte nekoliko kamel komada i zaokružite priču tašnom u istoj boji, prenosi Blic Žena.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu