Magazin

“Ovo ću jesti svaki dan” Amerikanac posjetio BiH, cijena bureka ga iznenadila (VIDEO)

Amerikanac koji živi Teksasu voli da putuje i posjetio je mnoge zemlje. Sve što je posjetio zabilježio je kamerom i postavio na svoj TikTok profil.

Muškarac jede
FOTO: WALEEDEXPLORES/TIKTOK/SCREENSHOT

Tako se nedavno pohvalio da je bio u Bosni i Hercegovini.

– Tek sam jedan dan ovdje i već mi se jako sviđa. Dan sam morao započeti burekom. Posjetio sam više od 75 država i burek za 50 centi je jedna od najboljih stvari koje sam probao u svom životu, rekao je Amerikanac u videu objavljenom na TikToku, prenosi Bosnainfo.

Dok je jeo burek, rekao je: “Ovo ću jesti svaki dan.”

– Prvog dana ovdje samo sam jeo i istraživao. Otišao sam na burek i ovo je najbolji koji sam dosad pojeo. Napokon sam probao i ćevape. Tako su dobri, nevjerojatno. Samo 2.50 dolara za jedno od najboljih mesnih jela koje sam probao. Jedno od mojih najdražih mjesta dosad – zaključio je, a za Sarajevo kaže da će uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu.

Pročitajte još

Drugog dana posjetio je poznati Stari most u Mostaru i oduševljen je tim gradom, a i hranom. Čudio se što pica s piletinom košta samo četiri dolara. Obišao je i lokalne pekare i ponovno se čudio koliko je hrane mogao kupiti za tri dolara. Oduševljen je i kafom koju je pio uz pogled na rijeku.

Kao jednu od prednosti solo putovanja istaknuo je da može otići kamo god poželi.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije