Zabava

Ovo je ćerka Neleta Karajlića i bavi se predivnim zanimanjem (FOTO)

Muzičar Nenad Janković, poznatiji pod umjetničkim imenom Nele Karajlić, u dugogodišnjem je skladnom braku sa suprugom Sanjom, sa kojom ima ćerku Janu i sina Srđana.

Ovo je ćerka Neleta Karajlića i bavi se predivnim zanimanjem (FOTO)
Foto: Instagram

Popularni roker nikada nije pretjerano eksponirao članove svoje porodice, te je malo poznato kako izgledaju i čime se bave njegova djeca, piše Blic.rs.

Jana Janković rođena je 1990. godine u Sarajevu, a u ranom detinjstvu sa roditeljima se doselila u Beograd.

Poput oca, od malih nogu voljela je umjetnost, pa je tokom osnovne škole uporedo upisala i baletsku školu “Lujo Davičo”.

Jana, koja sada ima 28 godina, je sa velikim uspjehom završila i osnovnu i srednju baletsku školu, a igrala je i u nekoliko predstava u Narodnom pozorištu.

Međutim, druga ljubav je prevagnula kada je riječ o izboru njene konačne profesije ljubav prema životinjama. Jana je odlučila da upiše veterinarski fakultet, a nakon završenih studija odselila se u Njemačku gdje se i zaposlila.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Početkom ovog mjeseca, ponovo je promijenila adresu, budući da je dobila posao u švajcarskom gradu Bernu, gdje sada živi i radi.

Mnogi kažu da Jana veoma podsjeća na oca, koji je svojevremeno istakao da njegove nasljednike nikada nije opterećivalo to što im je otac javna ličnost.

– Mislim da nemaju nikakvu svijest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana – rekao je Nele u jednom od intervjua.