Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“OVO JE GROZNO” Žena zamolila prijateljicu za pomoć, a zbog onoga što je dobila od nje OSJEĆA BIJES I STID

Svijet
Autor:

Foto: Shutterstock

Žena čiji identitet nije naveden, našla se u lošoj finansijskoj situaciji pa se obratila prijateljici za pomoć, a zbog onoga što je dobila, ostala je zatečena. Naime, poklon koji je trebao da joj koristiti, ustvari je bila gomila pokvarenih stvari.

Prema njenim riječima, kada je prijateljici rekla da je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, prijatno se iznenadila kada joj je prijateljica donijela dvije kese pune namirnica, da bi joj, kako je rekla, malo pomogla. Prijateljica joj je rekla da su to njene neželjene zalihe, ali kad je pogledala unutra, bila je potpuno šokirana onime što je vidjela, prenosi Index.

– Najprije sam bila dirnuta kada mi je donijela kese, ali kada sam ih otvorila, unutra sam vidjela načetu, pokvarenu, staru i buđavu hranu. Hljeb je bio buđav, neke od tegli su bile otvorene ili im je rok već odavno prošao, a povrće je bilo daleko od svježeg. Iz dvije velike kese sa namirnicama koje mi je dala samo dvije stvari nisu završile u smeću nakon njenog odlaska. Ne znam da li prelazim granicu, ali osjećam se jako loše što sam joj toliko zahvaljivala, a ona mi je donijela stvari koje mi nimalo ne mogu pomoći – napisala je u svojoj objavi na Mumsnetu, ističući koliko ju je razočarala i rastužila cijela situacija.

Ljudi se složili kako to nije nimalo u redu, kao i da im nije jasno kako se neko može tako licemjerno ponašati.

– I ja bih se jako uzrujao i vjerovatno bih se osjećao prilično neugodno nakon što bih joj zahvalio i tek tada otkrio da je to kesa puna smeća. To nije lijepo, pogotovo od prijatelja – utješio ju je jedan čovjek, dok je drugi istakao kako je njin potez nehuman.

Jedna žena predložila joj je da nešto preduzme, kao i da prestane da ćuti jer tako neće ništa postići.

– Ovo je grozno. Pozovi je kod sebe na ručak napravljen od sr*nja koje ti je dala i vidi kakav će joj izraz lica biti kad shvati šta ju je snašlo – savjetovala ju je.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO