Hronika

Ovo je MONSTRUM koji je sa ocem silovao djevojku: Kupili je za 600 evra, pa se iživljavali, oglasile se i komšije

U selu Plandište nedavno se dogodio jeziv zločin, kada su 2. februara otac i sin Marjan J. i Nedeljko J. oteli djevojku D.M. (18) i silovali.

Ovo je MONSTRUM koji je sa ocem silovao djevojku: Kupili je za 600 evra, pa se iživljavali, oglasile se i komšije
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/ SCREENSHOT

Oni su ubrzo uhapšeni i određen im je pritvor, a kako su ispričali mještani sela, ova porodica je poznata po problemima.

Policiji je prijavljena navodna otmica djevojke, a to je uradila njena baba koja je izjavila da joj je unuka odvedena na silu i bez svoje volje.

Policija je odmah reagovala i u kući Marjana J. zatekla djevojku, koja je onda prijavila Marjana i Nedeljka za silovanje.

Po njenim riječima, odveli su je na silu 2. februara i prvo su je silovali i otac i sin, a sutradan samo Nedeljko.

Osumnjičenima za silovanje određen je pritvor do 30 dana.

Pročitajte još

Žitelji sela za oca i sina, Marjana i Nedeljka J. nemaju dobre riječi.

– Oni su mi neka rodbina, ali već godinama ne pričam sa njima, jer su mi iz kuće odnijeli robu u vrijednosti od 4.000 evra. Oni su loši ljudi i niko ne priča sa njima. Marjan i pije ispred prodavnice i onda postane još agresivniji. Najviše kradu drva. Mom stricu su prodali drva preko dana, a iste noći je došao Marjan, pošto je znao gdje su, ukrao ih i prodao na drugo mjesto – kaže jedan mještanin Margite.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud je prihvatio prijedlog tužilaštva i odredio pritvor protiv osumnjičenih u trajanju od 30 dana.

Više javno tužilaštvo u Pančevu će u daljem toku istrage ispitivati svjedoke događaja, te obaviti potrebna vještačenja.

Mještani naselja Margita u Plandištu ističu da je ova porodica poznata po incidentima i da često prave problem, prenosi Blic.

– Nalaze se tamo gdje treba i nadam se da će tamo što duže da ostanu, da se selo malo smiri. Sa njima niko ne govori, a zbog njih i zaključavamo kuće. Znam da su Marjana ranije prijavljivali za krađu, dođe policija uhapsi ga, al’ eto njega ponovo u selu i nastavi po starom – kaže ovaj mještanin Margite.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu