Hronika

OVO JE PRAVI PAKAO Djed male Danke progovorio kako sada žive "Unuk kada vidi njenu sliku na televiziji PLAČE I DOZIVA JE"

Unuk kada vidi na televiziji neku vijest i njenu sliku, on plače i govori 'Danka, Danka'.

OVO JE PRAVI PAKAO Djed male Danke progovorio kako sada žive "Unuk kada vidi njenu sliku na televiziji PLAČE I DOZIVA JE"
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER/DRUŠTVENE MREŽE

Onda svi počnemo da plačemo od muke, kaže Milan Ilić, djeda ubijene devojčice Danke Ilić (2) iz Bora.

Za tijelom male Danke Ilić traga se već više mjesec dana pošto je otkriveno da su je Dejan Dragijević i Srđan Janković prvo udarili kolima, a zatim i usmrtili. Kako navodi potreseni čovjek, nemaju nikakvu informaciju.

“Ubija nas neizvjesnost”

– Ne znamo ništa. Svi se nadamo nečemu, policija je tu, potraga traje kako smo obavješteni nema ih u onom velikom broju kao što je bilo. Sve nas ubija to iščekivanje, čekamo poziv, a plašimo se. Ubija nas ta neizvjesnost, pozivi sa nepoznatih brojeva. Ne znamo kada se javljamo da li je dobro ili loše – navodi Milan Ilić.

Djeda Danke Ilić navodi da roditelji pokušavaju da budu dobro zbog sina, ali i zbog bebe koja je na putu.

Pročitajte još

– Trude se, ali nisu dobro. Djeci šalju poruke, prijete, svašta su preživjeli. Snajka je trudna, svi smo se nadali djevojčici zbog cijele ove situacije, ali ipak nosi dječaka. I ja se trudim da izbacujem negativne misli, ali supruga je još bolešljiva, nju je sve ovo najviše pogodilo, ima srčanih problem zbog svega – dodaje sagovornik portala Nova.rs.

Podsjećamo, mala Danka iz Bora nestala je 26. marta. Istragom je otkriveno da je djevojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dijete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna djevojčica je bila živa poslije udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu