Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“OVO NEĆU DOZVOLITI” Stanovuković tvrdi da je Begić bio spriječen da uđe u NS RS

Politika
Autor:

Foto: Privatna arhiva

Poslanik PDP Draško Stanivuković rekao je danas na sjednici parlamenta Srpske da skupštinsko obezbjeđenje nije dozvolilo ulazak u NS RS njegovom saradniku, koji je i predsjednik mladih PDP Banjaluka, Ivanu Begiću.

– Moji saradnici ne mogu da uđu u Narodnu skupštinu jer su ukazali na one poslanike koji piju u Skupštini. Neću dozvoliti da bilo ko mom saradniku koji treba da mi pomogne u radu, zabrani ulazak – poručio je Stanivuković prvom čovjeku NS RS Nedeljku Čubriloviću.

Kako je saopšteno iz PDP, Begić je komentarišući potez skupštinskog obezbjeđenja rekao da je problem on koji je ukazao na opijanje poslanika tokom sjednice NS RS, a nisu problem poslanici koji se “oblokavaju tokom posla”.

– Problem sam ja koji je ukazao javnosti da mi je inspektor, na pravdi Boga, prijetio smrću, a nije problem on koji mi je prijetio likvidacijom – rekao je Begić nakon što mu je zabranjen ulazak u Skupštinu.

Iz PDP podsjećaju da je Begić ranije snimio tri poslanika koji su za vrijeme skupštinskog zasjedanja u restoranu pili alkohol, što je izazvalo buru reakcija na društvenim mrežama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO