Zabava

OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE O prljavom vešu njegove porodice i dan danas svi pričaju

Denser i pjevač, Đole Đogani, nekada je bio oženjen sa Slađanom Delibašić, sa kojom ima dvije kćerke, a danas je u srećnom braku sa Vesnom.

OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE O prljavom vešu njegove porodice i dan danas svi pričaju
FOTO: MITAR MITROVIĆ/RAS SRBIJA

Naime, Slađa i Đole su 10 godina bili u braku, i imaju dvije kćerke. Nakon razvoda se Đole vjenčao sa Vesnom koja je bila članica grupe i koju je Slađa učila prvim koracima prepoznatljivog plesa.

Denser i njegova sadašnja supruga su dugo zajedno i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Imaju i dvoje djece, sina Adriana i kćerku Lauru, prenosi Blic.

Đole je svoju karijeru počeo još davnih devedesetih kad je bio i veoma popularan. Ipak, i dan danas ima nastupe i radi a svojom suprugom Vesnom.

Đole i Slađa su danas u veoma dobrim odnosima, a oko kćerki Silvije i Marinele su se uvijek slagali.

Međutim, o porodici Đogani se već tri godine zaredom pričalo i pisalo u medijima, te je u javnost i iznesem prljav veš od strane njenih članova Lune, Gagija i Anabele Đogani. Anabela je sa jedne strane pričala da je stalno imala problem sa Đoletom i cijelom porodicom Đogani, da ju je suprug fizički i psihički maltretirao, dok je Luna potvrđivala i opisivala kroz kakav pakao je njen otac prolazio zbog droge.

Podsjetimo, Đoletov brat Gagi je nedavno uhapšen zbog posjedovanja kokaina, a ubrzo nakon saslušanja i pušten da se brani sa slobode. Nedavno je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo policiji privođenje Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani, pošto se nije odazvao pozivu.

– Nisam obaviješten o tome da je trebalo da dođem danas u Tužilaštvo. Kad dođem u Beograd odmah ću se javiti kome bude trebalo – rekao je Gagi Đogani za Kurir. On se, inače, kako se navodi, trenutno nalazi u Crnoj Gori.