Magazin

Pas Lane Stanković pet puta ide na more ove godine “Ima svoj kofer, ćebence i neke haljinice da bude lijepa” (VIDEO)

Srpska influenserka Lea Stanković podijelila je novi video na TikToku u kom nam je pokazala kako sprema svog psa na more.

Lana Stanković pakuje psa za more
FOTO: LASTANKOVIC/TIKTOK/SCREENSHOT

Naime, njena pas po peti put ove godine ide na more, a ovaj put ga vode njeni roditelji pošto ona mora da ostane u Beogradu. Pas Koko ima svoj kofer, a Lea je odlučila da nam pokaže šta u njega pakuje.

– Pakujemo joj razne stvari. Naravno, ima svoj kofer kao i uvijek. Mora da ima ćebence ukoliko bude hladno, neke haljinice da bude lijepa, ovo joj je neseser u kom se nalaze kremice ukoliko joj se pojavi neka vrsta ekcema, kesice za g******, svašta nešto… Ima poseban šampon za pranje šapica i šampon za cijelo telo -otkrila je influenserka.

Dalje je Lea Stanković navela kako joj se u taj isti kofer pakuje i hrana, nov povodac ukoliko se nešto desi i nagradice.

@lastankovic

Pisite u komentarima da li ste vi ove godine bili na moru i gde ako jestee 👇🏻👇🏻♥️♥️

♬ original sound – Lea Stankovic

– Šest kesa, jer je Koko previše mršava pa da bi dobila malo na kilaži, otkrila je Lasta.

Pročitajte još

Dodala je i vlažne maramice i igračkice – koje su najbitnije. Sve izgleda kao da se na more pakuje dijete, a ne pas, ili kao da se pakuje torba za bebine pelene i ostale potrepštine. To vlasnici životinja zapravo često rade, a evo kako je izgledao par koji je svoje pse prošetao u kolicima za bebe, prenosi Žena Blic.

Sve u svemu, sigurno je da je lakše da, kad već idu na more, budu organizovane stvari i za psa, pa iako nekima deluje pomalo čudno -mnogi su i oduševljeni ovim videom.

“Kontam pakuje dijete za more, ona psa”, napisao je neko uz emotikone koji plaču od smijeha, “Koko, molim te povedi me sa sobom” i “Zašto ja nisam Koko” samo su neki od komentara na ovu objavu.

Generalno je zaključak da njen “pas živi bolje od nas”, dok se neko zapitao da li je baš sve što je psu potrebno Lea i spakovala: “Kupaći, japanke, SPF 50????”

Doduše, neki su osudili uz jednostavno “majko moja” i “ode sve u…”

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu