Politika

PDP upoznao OEBS o ugrožavanju bezbjednosti Stanivukovića

Delegacija PDP, predvođena predsjednikom Branislavom Borenovićem, sastala se sa šefom Kancelarije OEBS u Banjaluci Dmitrijem Jordanidijem povodom posljednjih dešavanja ugrožavanja bezbjednosti narodnog poslanika Draška Stanivukovića i prijetnji pojedinim građanima Banjaluke.

PDP upoznao OEBS o ugrožavanju bezbjednosti Stanivukovića
FOTO: PDP
Sastanak delegacija OEBS i PDP

Kako je saopšteno iz PDP, partija traži da se pod hitno otkriju počinioci uništavanja imovine Stanivukovića i da policijski službenici „koji su prijetili Stanivukovićevom saradniku i prisiljavali ga na lažno svjedočenje budu otkriveni i sankcionisani“.

Pročitajte još

Borenović je izrazio zabrinutost i nezadovoljstvo postupanjem pojedinih predstavnika policije „koji umjesto da rješavaju slučajeve ugrožavanja bezbjednosti, javno prijete građanima“.

Ponovo ističem i na tome ćemo istrajati, svi slučajevi ugrožavanja bezbjednosti i života moraju biti riješeni, a policijske strukture moraju biti u službi građana, kako je to Ustavom i zakonima zagarantovano – rekao je Borenović.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Igor Crnadak, generalni sekretar Perica Bundalo i poslanik Draško Stanivuković.