Zabava

PITAO PRIJATELJE ZA POMOĆ Andriju Miloševića HVATA PANIKA jer Aleksandra ne može da zatrudni

Andrija Milošević je dugo u vezi sa Sandrom Tomić. Njih dvoje žive zajedno, međutim, niti pričaju o svadbi i vjenčanju, niti ona ostaje u drugom stanju.

PITAO PRIJATELJE ZA POMOĆ Andriju Miloševića HVATA PANIKA jer Aleksandra ne može da zatrudni
Foto: Rajko Ristić/RAS Srbija

Kako Skandal saznaje, činjenica da još uvijek nemaju djece, a da su toliko dugo zajedno ih baš uznemirava, posebno Andriju.

 Andrija je lud za Sandrom, nema sumnje da će s njom provesti cijeli život. Međutim, sve više ga hvata panika jer ona nikako ne ostaje u drugom stanju.Ja ne znam da li oni imaju neki zdravsteni problem. Mislim da nemaju, ali nešto ne štima. Čula sam da je Andrija pitao Slobodu i Vojina Ćetkovića da im pomognu jer su i oni dugo mučili muku sa potomstvom.

Sloboda je tek poslije četiri godine ostala u drugom stanju, i to zahvaljujući Ivanu Bosiljčiću koji im je donio čudotvornu lozu Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara. Ta loza je poznata jer iscjeljuje razne bolesti i pomaže ženama da postanu majke. Loza je simbol plodnosti jer mali čokot posađen u zemlju poraste u veliko drvo i daje slatke plodove i vino, koje je naročito blagoslovljeno od Boga – objašnjava izvor.

(Expresstabloid)