Društvo

PJESMA ODZVANJALA BOLNICOM Ne znamo da li imaju koronu, ali znamo da imaju duha (VIDEO)

Snimak iz jedne bolnice koja se najvjerovatnije nalazi u Srbiji za kratko vrijeme je obišao internet, a kada ga vidite biće vam potpuno jasno zbog čega.

PJESMA ODZVANJALA BOLNICOM Ne znamo da li imaju koronu, ali znamo da imaju duha (VIDEO)
Foto: screenshot Blic

Naime, nekoliko medicinskih radnika koji su došli u redovni obilazak pacijenata, riješili su da primjene jednu do sada neviđenu tehniku liječenja.

Da vam pokažem moje drugove, evo ih moji drugovi svi – rekao je jedan od medicinskih radnika u zaštitnom odijelu, nakon čega su u sobu ušla još dvojica njegovih kolega.

– Ajmo baba, ajmo svi – rekao je on, nakon čega su sva trojica zapjevala pjesmu Jadranke Barjaktarević “Tvoja noć i moja zora”, prenosi Blic.

– Da li će se ikad sresti, tvoja noć i moja zora, ne, nema zbora, prije će se otopiti, snijeg za vrha Durmitora – odzvanjalo je bolničkom sobom, što je posebno prijalo i baki koja se nalazila na liječenju, koja je zanjihala sa obje ruke podignute u vis, pa i mladiću koji se nalazio u krevetu pored nje, koji je takođe razdragano i veselo učestvovao u ovom performansu.

Ne znamo gdje je tačno nastao snimak ni da li pacijenti na njemu imaju korona virus, ali je sasvim sigurno da imaju duha.

Video možete pogledati OVDJE.