Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA NE KRIJE TUGU Luna priznala šta se desilo nakon RASKIDA SA MARKOM

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Luna Đogani ispričala je do sada nepoznate detalje raskida sa Markom Miljkovićem.

Luna je otkrila da ne samo da se nije čula sa Markom, već i da ju je on svuda blokirao.

– Marko mi nije slao poruke, ja sam inače blokirana svuda. Iz srca ne verujem da sam izbačena. Presjekla sam, krenula dalje. Dugo mi treba da presječem, ali kad to uradim – to je to. Ljubav neću tražiti, niti moliti, desiće se kada bude trebalo i ja čekam – rekla je Luna kroz suze u intervjuu za Alo.rs.

Pobjednica “Zadruge 2” i odnedavno pjevačica ne krije da joj je teško da se navikne na činjenicu da je ponovo sama. Ne krije tugu, ali navodi da se trudi da uzdignute glave krene dalje.

Foto: screenshot Instagram

– Ja sam osoba koja vječito misli da je pogriješila i pita se, ali sve se dešava sa razlogom. Teško je kada navikneš na nešto, htio si, planirao, zamišljao, vidio budućnost, a ona se preko noći promijeni. Ja sam i dalje ista osoba, ali neke osobe odlaze iz života, što je za mene teško. Sve češće se dešava, ali svako ko hoće da bude pored mene – biće – rekla je Luna.

Ona je potom dodala da joj je najveća podrška mama Anabela, kao i da je i Anabelin bivši suprug Andrej Atijas takođe uvijek tu za nju.

– Ja se prepustim u ljubavi, dam cijelu sebe. Poenta je da me ne prodaš za sitno. Majka mi je najveća podrška, ona je tu u kakvom god sam stanju. Dovoljno je da je uhvatim za ruku i da se isplačem na njenom ramenu. Kad god sam loše, odem kod nje, u krevet gdje sam odrasla, plačem i bude mi lakše. Andrej mi je isto velika podrška, bez obzira na to u kakvom je odnosu sa mojom mamom – iskrena je bila Luna.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO