Zabava

PJEVAČICA OTVORILA DUŠU PRED NOVU GODINU Milica Todorović otkrila razlog rastanka s Petrom Strugarom

Jedna od stvari koja je obilježila 2020. godinu pjevačice Milice Todorović jeste emotivna veza sa glumcem Petrom Strugarom. Djelovalo da će njihova ljubavna priča imati srećan kraj, međutim uslijedio je raskid.

PJEVAČICA OTVORILA DUŠU PRED NOVU GODINU Milica Todorović otkrila razlog rastanka s Petrom Strugarom
FOTO: MILICATODOROVICOFFICIAL/INSTGRAM/SCREENSHOT

Svaka emotivna veza nosi nešto svoje, ne bih nijednu izdvajala, ne znam na šta aludirate (smijeh). Sto puta sam do sada rekla da kad ne što ne ide, ne ide, kad se energije ne poklope – nisu se poklopile i prosto se ljudi rastanu. Nisam ja imala neka velika emotivna iskustva, pa da imam sad o nečemu da pričam, nisam se razvodila, nemam djecu… Život je preda mnom, Bogu hvala! Samo da smo živi i zdravi, ljubavi će biti. Meni je najbitnija ljubav mojih bližnjih.

Brojni pjevači uplašili su se za svoju egzistenciju u 2020. godini, pa tako i Milica. Ona ne krije da se to odrazilo na njen posao, ali fokus stavlja na porodicu.

– Korona je uticala na sve nas, kako na privatnom tako i poslovnom planu. Sigurno da je uticala, obzirom na to da su mnogi nastupi otkazani, nigdje se ne nastupa… Ja sam uglavnom kod kuće sa svojima. Jedino dobro što mi je donijela je to što mogu više vremena da provedem sa svojom porodicom, pošto dugi niz godina rijetko kad ugrabim priliku da sa njima budem malo duže – kaže ona za Pink i dodaje:

– Ruku na srce, nije mi teško pala izolacija, jer mi je trebao jedan odmor od nastupa, TV pojavljivanja i medija, tako da mi je prijalo, moram reći. Ali, sad mi već nedostaje moja publika i jedva čekam da se družim sa njom. Po svim poljima je korona žestoko udarila, pa tako i na finansije, ali ne samo nama, pjevačima, već i svim ostalim ljudima koji nešto rade u životu. Ekonomija je stala, sve je stalo… Ali bitno je da smo živi i zdravi.