Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PJEVAČICA PREDMET PODSMIJEHA NA INTERNETU Svi se slade njenom “padu”

Zabava
Autor:

Foto: luna_djogani/Instagram screenshot

Pobjedica “Zadruge 2” i pjevačica Luna Đogani, prije nekoliko dana objavila je spot za svoj drugi po redu singl “U ljubavi luda”. I iako se pobedica hvalila novom pjesmom, te navodila da će se popeti na sam vrh trending liste na Jutjubu, doživjela je mali peh.

Naime, snimajući spot za drugu numeru, Luna je vjerovala da će nadmašiti uspjeh prve, te da će joj konačno poći za rukom da se plasira na prvo mjesto spomenute liste najgledanijih video klipova u Srbiji.

Ipak, nakon prva 24 časa, kada je broj pregleda pjesme obično najveći, Đoganijeva se plasirala na 8. mjesto, dok je do danas najviša pozicija bila 5. mjesto, prenose domaći mediji.

Foto: A. Ivanović/RAS Srbija

Ona je nedugo prije nego je objavila spot izjavila da će nova pjesma doživjeti veći uspjeh od prve pjesme koja je završila na drugom mjestu pomenute liste.

– Uvijek volim da budem bolja nego prethodnog puta. Volim da sve ispadne skuplje. Ono prošlo je bilo savršeno, ali ovo će biti još bolje. Očekujem da će da bude više ispraćeno, više gledano, veći hit i sve! Obećavam fanovima da će pjesma biti na prvom mjestu u trendingu jer mi je tamo i mjesto. Da ove tamo neke skinemo i da dođemo na prvo mjesto – izjavila je Luna za “IDJTV” na snimanju spota “U ljubavi luda”.

Đoganijeva je zbog ovoga postala predmet podsmijeha na internetu, te joj ljudi govore da je “previše poletjela” i da je njenih “pet minuta slave” prošlo.

Sa druge strane, mnogobrojni Lunini fanovi poručuju da će pjesmu dovesti do vrha i dokazati suprotno.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO