Zabava

PJEVAČICA U OČAJU Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

PJEVAČICA U OČAJU Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate
FOTO: DEJAN BRIZA/RAS SRBIJA

Ona je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gdje je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cijela procedura zahtijeva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim djece, u Australiju odnio i cijelu ušteđevinu, pa je pjevačici porodica priskočila u pomoć. Tanjina porodica odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i u Srbiji i u Australiji!

– Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila djecu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove – govori dobro obaviješten izvor, prenosi Telegraf.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se riješila bar jedne brige.

Tanja se povodom ove vijesti nije oglašavala.