Hronika

"Plakao je cijelo vrijeme i onda je samo pao, nije mu bilo spasa" Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak

Mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca kažu da je juče na sahrani Biljane S, koja je prije tri godine, kako se sumnja, ubila pa zabetonirala supruga Ivana S. i izvršila samoubistvo, preminuo njen rođak.

"Plakao je cijelo vrijeme i onda je samo pao, nije mu bilo spasa" Na sahrani Biljane koja je zabetonirala muža preminuo njen rođak
FOTO: RINA

Cijelo selo došlo je juče na sahranu i svi su bili vidno tužni i potrešeni, pa je tako jedan Biljanin rođak koji ima preko 70 godina umro. Njemu se slošilo na ispraćaju i pao je na zemlju nasred pogreba – kaže mještanin i dodaje:

– Svi su skočili da mu pomognu, zvali su i Hitnu pomoć. Ljekari Hitne pomoći pokušali su da ožive nesrećnog čovjeka, ali nažalost nisu uspjeli. Čuli smo da je doživeo infrakt.

FOTO:  MILICA IVANOVIĆ / RINGIER
FOTO: MILICA IVANOVIĆ / RINGIER

Sagovornik Kurira kaže da je čovjek od tuge preminuo.

Pročitajte još

– Bilo mu je izuzetno teško i sve vrijeme na sahrani je plakao. U jednom trenutku je samo pao i svi su pritrčali, ali već je bilo kasno. Sahrana tog čovjeka je danas – kaže.

Mještanin podsjeća da je poslije sahrane uslijedio drugi šok, jer je u kuću došla policija i otkrila tijelo Biljaninog supruga Ivana koga niko nije vidio tri godine.

Podsjetimo, Biljana S. je navodno ubila, a zatim zabetonirala supruga Ivana S. u šupi u svojoj porodičnoj kući u selu kod Leskovca. Prije nekoliko dana izvršila je samoubistvo, a juče je sahranjena. Nakon sahrane je otkrivena jeziva istina.

Prihvati notifikacije