Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PLAKAO U PRODUKCIJI Andreja Atijasa spriječili da vidi Anabelu u “Zadruzi”

Zabava
Autor:

Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

 Ime Andreja Atijasa se toliko često spominje na imanju u Šimanovcima da su mnogi očekivali da će i on prelomiti i donijeti odluku da uđe u “Zadrugu 3”.

On je trebao da uđe kada je Blankici Atijas bio rođendan, ali mu produkcija nije dozvolila.

Ipak, kako brine o Nini Đogani, kćerki Anabele Atijas i Gagija, kao i o mlađoj Blankici, koju je dobio u braku sa pevačicom, ta opcija ne dolazi u obzir, ali je, prema sopstvenom priznanju, htio da uđe sa svojom mezimicom nakratko kako bi ulio snagu svojoj bivšoj supruzi.

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

– Želio sam da vidim Anabelu, i mislio sam da će me pustiti da uđem nakratko jer bi mi značilo da je zagrlim, ali zbog korone nisu smjeli da me puste. Iskreno, mnogo ljudi me je zvalo, plakao sam dok sam sedeo u produkciji i svi koji su me zvali su mi rekli da su plakali. Bilo je baš emotivno. Volio bih da uđem da je spasem i vratim joj nadu i samopouzdanje – osvrnuo se Andrej na emotivnu scenu susreta Blankice sa majkom i starijom sestrom Lunom Đogani za “Star”

Protiv Nađe Đogani, Gagijeve sestre, Atijas je podnio tužbu zbog izjave za jedan dnevni list da je navodno krišom gledao obnažene Lunu i Ninu.

– Pogane uši, pogano čuju! Protiv nje su podnijete dvije tužbe. Prvo je pričala da je kum došao sa nekim ljudima da me prebije, jer mu kao dugujem pare, a to veze sa vezom nema, moj kum je takođe to demantovao. Ovo drugo je bolesno, nešto sam vidio da je izašlo, ali nisam mogao ni da čitam, jer je to bolesno. Za to će da odgovara debelo, to su ozbiljne tvrdnje – dodao je on, prenosi Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO