Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

MUP RS podnio izvještaj protiv Balda, Đukanovića i ubijenog Kovačevića

Hronika
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS Srbija

Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS podnijela je izvještaj Republičkom javnom tužilaštvu protiv Emilija Balda, Benedija Đukanovića i ubijenog Željka Kovačevića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića, te pokušaj ubistva Gorana Ilića.

Iz MUP RS je saopšteno da je krivično djelo izvršeno po prethodnom dogovoru.

– Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske u saradnji sa policijskim službenicima drugih policijskih uprava MUP RS i Specijalnom antiterorističkom jedinicom, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske  23. aprila 2018. godine su izvršili su uviđaj na licu mjesta izvršenja krivičnog djela, nakon čega je privedeno i saslušano više desetina lica, izvršeno je više pretresa nepokretne i pokretne imovine kod osumnjičenih lica, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji mogu poslužiti u daljem krivičnom postupku – saopšteno je iz MUP RS.

Banjalučki biznismen Slaviša Krunić i tjelohranitelj Žarko Pavlović ubijeni su u sačekuši u ponedjeljak oko 22.30 časova u Glamočanima kod Banjaluke.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO