Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

PLANIRAO DA IDE U NJEMAČKU, PA NESTAO Vuku se izgubio svaki trag, porodica moli za pomoć

Hronika
Autor:

Foto: Nestali Srbija/Privatna arhiva

Javio nam se dečko koji ga je u utorak ili srijedu ujutru sreo kraj našeg lokalnog jezera, kaže da su normalno porazgovarali a onda je svako otišao svojim putem. To je posljednji i jedini trag koji imamo o njemu, a nema ga šest dana.

Ovim riječima za Blic je govorila Jelena, sestra Vuka Čelebića (33) iz Bačka Topole, koji je nestao 10. decembra u tom gradu. Vuk je tog dana otišao od kuće bez dokumenata, telefona i ključeva. Nestanak je odmah prijavljen, a do sada se nije pojavila nijedna informacija koja bi mogla da odgonetne šta se sa njim dogodilo.

– Prije nego što je otišao posljednja ga je vidjela naša sestra. Kada se probudila oko 9 časova u utorak ujutru, njega već tada nije bilo. Pomislili smo da će se vratiti, mada nam je bilo čudno da sa sobom nije ponio dokumenta i telefon. Danas je već šesti dan kako ga nema i veoma smo zabrinuti, posebno što nikada do sada na ovaj način nije odlazio od kuće – priča Vukova sestra Jelena.

Sreo ga je, kaže, jedan dečko kraj lokalnog jezera, koji im se javio kada je vidio apel za pomoć i porodici prepričao njihov susret.

– Taj dečko nije mogao tačno da nam kaže da li ga je vidio u utorak ili srijedu, ali je ispričao da su se sreli kod našeg jezera i da su proćaskali o svakodnevnim stvarima. Rekao je da je izgledao normalno, uobičajeno, da nije odavao utisak uznemirenosti. Nakon razmijenjenih nekoliko rečenica svako je nastavio svojim putem – objašnjava Jelena, dodajući da Vuk nije imao nikakvih problema koji bi ga eventualno naveli na odlazak.

– Radio je u Njemačkoj i kada smo posljednji put pričali kazao mi je da planira da ode ponovo. Ništa zaista nije ukazivalo da će samo tako odjednom nestati – zaključuje Jelena i kaže da su svi Vukovi bližnji uvereni da nije digao ruku na sebe jer prosto nije takva osoba.

Opsežna potraga za Vukom biće organizovana u Bačkoj Topoli, a Vukova porodica moli sve zainteresovane građane koji su u prilici, da dođu i pomognu. Takođe, ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Vuku, javite najbližoj policijskoj stanici.

Mladić je u trenutku nestanka na sebi imao plave farmerke, crni duks, crveni prsluk i crne patike, a visok 185 centimetara, ima braon kosu i braon oči.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO