Zabava

"PLAŠIM SE ZA ŽIVOT" Stanija otvoreno o Kristijanovim PRIJETNJAMA, ali i novcu koji je ZARADILA U AMERICI

Stanija Dobrojević progovorila je o prijetnjama koje joj je uputio Kristijan Golubović, ali i o pojedinim detaljima iz svoje prošlosti.

"PLAŠIM SE ZA ŽIVOT" Stanija otvoreno o Kristijanovim PRIJETNJAMA, ali i novcu koji je ZARADILA U AMERICI
FOTO: Z.LONČAREVIĆ,P.DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Nakon što je bivši robijaš Kristijan Golubović u rijalitiju Zadruga 4 izrekao prijetnje na račun starlete, ona je priznala da se plaši za svoju bezbjednost.

– Plašim se za svoj život! Bojim se da me Kristijan ne patosira čim me vidi. Ne daj Bože, može da me ubije u rijalitiju. Znam da tamo ima obezbjeđenja, ali on to može da uradi u sekundi – rekla je Stanija za Hit Informer.

Starleta je navela da se kaje što je u Farmi 6 flertovala sa Golubovićem, koji je, kako je navela, odmah poslije finala počeo da je proganja. Kristijan joj je tada tražio polovinu od 50.000 evra, koliko je osvojila kao pobjednica rijalitija.

FOTO: STANIJADOBROJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: STANIJADOBROJEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ta pobjeda me je skupo koštala, i dalje ispaštam zbog učešća u Farmi 6. Ispala sam glupa što nisam prijavila Kristijana za reketiranje! Prijetio mi je svakodnevno i ja sam morala da mu dam 12.000 evra, mada je on htio sve da mi uzme. Sve mi je izašlo na nos! Ta pobjeda me je koštala zdravlja. Gorko sam zažalila što sam se družila sa tom osobom – kaže Stanija.

Tokom studija, Stanija je odlučila da ode u Ameriku, te je ispričala kako je tamo zaradila prvi novac, od kog je takođe uspjela i da vrati majci pare koje je uložila u njen odlazak “preko bare”.

– Radila sam u prodavnici suvenira, iako tada nisam znala dobro jezik. Za jedno ljeto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sljedeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi. Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Cijelo ljeto sam rintala po cijeli dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar – ispričala je Dobrojevićeva za pomenuti list.