Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POČINJE GODINA PACOVA Ovo su najsrećniji znakovi u 2020. po kineskom horoskopu

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Godina Pacova počinje u subotu, 25. januara i donosi nove mogućnosti, ali i nepredvidljive situacije.

Pacov upravlja društvenim događajima 2020, a budući da svaki kineski horoskopski znak ima poseban odnos sa Pacovom, očekuje se da će se svi suočiti s određenim izazovima.

U 2020. godini, najpopularniji znakovi u kineskom zodijaku su Tigar, Zmaj i Zec.

Rođeni u znaku Tigra imat će puno sreće u obrazovanju i znanosti, ali će se suočiti s grubom konkurencijom u karijeri i morat će biti pažljiviji prema svom zdravlju.

Tigru, Zmaju i Zecu smiješi se financijski uspjeh, pa im se zato savjetuje da iskoriste sve prilike koje im se ukažu. Ne preporučuju se rizici; da ne bi izgubili novac.

I za Zmije će ovo biti dobra i uspješna godina. Porodični sporovi i sukobi biće znatno smanjeni, a dugoročni projekti u koje su uložili mnogo truda počeće donositi materijalnu korist, ali i unutrašnju sreću. Veoma povoljna godina, znatno bolja od prethodne za rođene u znaku Zmije.

Za rođene u znaku Konja 2020. je godina introspekcije, produbljivanja vjere i duhovnosti, ali ne i godina financijskih ulaganja. Konj će ove godine biti u direktnom sukobu sa Pacovom, pa bi se trebao bolje zaštititi. Uspjeh neće doći lako, ali ako preuzme odgovornost, njegov rad će biti nagrađen. Prihvatiće greške iz prošlosti i neće tolerirati negativne ljude oko sebe. Zdravlje će Konju biti glavna briga.

Za Pacove će ova godina biti korisna i produktivna. Često će dobijati pozivnice za zabave i svadbe, a velika je šansa da će organizovati i svoje vjenčanje. Što se tiče uspjeha u poslu ili karijeri, Pacov će imati sreće, jer je ova godina povoljna za provođenje i završavanje svih projekata. Međutim, trebaju paziti da se ne preopterećuju na poslu i da odvoje malo vremena za opuštanje kada osjete umor. Preporučuje se slobodno vrijeme provesti opuštajući se s porodicom i ne razvijati nove poslovne projekte.

(Index)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO