Banjaluka

PODRŠKA ZA PROJEKTE Prijavite ideje za zapošljavanje i ostanak mladih u Banjaluci

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport objavilo je u petak javni poziv za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade u 2020. godini iz budžeta Grada Banja Luka, u iznosu do 10.000 KM po projektu.

PODRŠKA ZA PROJEKTE Prijavite ideje za zapošljavanje i ostanak mladih u Banjaluci
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Prijaviti se mogu organizacije koje su upisane u Omladinski registar Grada Banja Luka, djeluju i imaju sjedište na području grada.

Organizacije mogu prijaviti projekte do 20. avgusta, i to iz sljedećih oblasti: Zapošljavanje mladih; Stambena politika za mlade; Obrazovanje, kultura i fizička kultura; Zdravlje i socijalna politika za mlade; Informisanje mladih; Ravnopravnost polova; Mobilnost, omladinski rad i organizovanje; Borba protiv nasilja i kriminaliteta; Korištenje slobodnog vremena i participacija u društvu; Zaštita životne sredine i mladi; Osobe sa invaliditetom u Banjoj Luci; Natalitetna politika i ostanak mladih u Banjoj Luci.

Sve omladinske organizacije, organizacije za mlade koje se prijavljuju na ovaj javni poziv dužne su da svoje projekte usmjere u cilju realizacije ciljeva i pravaca iz „Omladinske politike Grada Banja Luka, za period 2018-2022. godina“.