Hronika

Pogledajte kako je uhapšen direktor ŠG "Borja": Dušanić će biti prebačen u Republičko tužilaštvo (VIDEO)

Direktor Šumskog gazdinstva Borja Teslić, Nenad Dušanić, a koji je uhapšen zbog primanja mita, danas će biti predat u nadležnost Republičkog tužilaštva, potvrđeno je za Srpskainfo.

Hapšenje Nenada Dušanića
FOTO: MUP RS/SCREENSHOT

Nakon što ga ispita postupajući tužilac, biće donesena odluka o pritvoru.

Dušanić je od vlasnika jedne firme tražio mito.

Hapšenje Nenada Dušanića, direktora Šumskog gazdinstva Borja Teslić.Opširnije na linku: https://srpskainfo.com/pogledajte-kako-je-uhapsen-direktor-sg-borja-dusanic-ce-biti-prebacen-u-republicko-tuzilastvo-video/

Posted by Srpskainfo.com on Friday, July 7, 2023

– On je od njega tražio 5.000 maraka, ali je vlasnik odlučio da to sve prijavi policiji. Nakon toga organizovana je akcija hapšenja Dušanića – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Pročitajte još

On je dodao da su se njih dvojica našli juče u kancelariji i u trenutku kada je Dušanić uzeo novac on je uhapšen.

Njega su uhapsili policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u operativnu akciju pod nazivom “Borja”.

– Tom prilikom na području Teslića uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je počinila krivično djelo “Primanje mita”. Osumnjičeni je zaposlen u Šumskom gazdinstvu “Borja” Teslić, a na teret mu se stavlja da je zahtijevao i primio novac u iznosu 5.000 konvertibilnih maraka radi obavljanja poslova iz nadležnosti šumskog gazdinstva – rekli su u MUP Srpske.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije