Hronika

POGOĐEN SA PET METAKA MMA borac se IZREŠETAN krio iza parkiranog automobila, sumnja se da je upucan zbog DUGA

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan juče ujutru oko 7.30 ispred vrtića “Kefalica” u Pančevu, nalazi se u stabilnom stanju.

POGOĐEN SA PET METAKA MMA borac se IZREŠETAN krio iza parkiranog automobila, sumnja se da je upucan zbog DUGA
Foto: M. PETROVIĆ / RAS SRBIJA

On je pogođen sa pet metaka, saznaje “Blic“.

Prema riječima očevidaca, Jovanović je svoje dijete ostavio u vrtiću i kada je izašao i krenuo ka svom automobilu, jedno vozilo se zaustavilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom. Napadač je u MMA borca ispalio veliki broj metaka.

Jovanović je upucan pao na parkirani bijeli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila, Mercedesa S klase nije stigao.

Pročitajte još

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja bezbjednosti, ali se, prema riječima mještana, bavio i davanjem novca na kamatu, te se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Nedavno je otvorio mjenjačnicu u neposrednoj blizini Glavne autobuske stanice u Pančevu. Prema nezvaničnim informacijama, on se posljednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

Stanari koji žive u blizini vrtića kažu da su rano ujutru čuli osam ili devet pucnjeva.

Pomislila sam da neko slavi, da se rodilo dijete, ali kad sam izašla napolje vidjela sam puno policije – priča jedna komšinica.

Maradona je rođen 1989. godine u Pančevu. Sa sedam godina zvanično je postao član Fudbalskog kluba “Borac”, a u 17. godini počeo je da trenira ultimat fajt. Posljednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj. Član je kluba Car Dušan Silni.