Politika

Pojačanje u redovima Narodnog fronta: Trivićeva se pohvalila novim članom, a riječ je o ovoj odbornici

U samo nekoliko dana otkako je objelodanila da osniva Narodni front uz Jelenu Trivić stali su neki bivši ali i sadašnji funkcioneri PDP, SDS i nekih drugih stranaka.

Pojačanje u redovima Narodnog fronta: Trivićeva se pohvalila novim članom, a riječ je o ovoj odbornici
FOTO: PDP

Narodnom frontu već su se pridružili predsjednik Odbora za zdravstvo SDS Slobodan Stanić, bivši načelnik opštine Bratunac, Srđan Rankić sa svojim „Srpskim narodnim pokretom“, kao i predsjednik Gradskog odbora PDP i odbornik u Trebinju, Saša Borjan, zajedno sa odbornikom te stranke Budimirom Koprivicom, te četri petine članova Gradskog odbora PDP Trebinje.

Trivićeva se juče pohvalila i novim članom, a riječ je o odbornici iz Srpca Danijeli Božić Novković. Prema nezvaničnim informacijama u Trivićev Narodni front mogao bi da uđe još jedan nezavisni odbornik iz Srpca, Danko Dragojević.

Данас сам се са Данијелом Божић Новковић договорила о будућој сарадњи и уласку у Народни фронт. Данијела је одборница у…

Posted by Jelena Trivic on Friday, March 31, 2023

Novkovićeva i Dragojević su u lokalni parlament ušli sa liste DNS. Međutim, nakon što se DNS priključio vlasti, poslije opštih izbora 2022. godine, donijeli su odluku da istupe iz ove partije i djeluju kao nezavisni odbornici.

– Danas sam dogovorila sa Danijelom Božić Novković o budućoj saradnji i ulasku u Narodni front. Danijela je odbornica u mjesnom parlamentu opštine Srbac gdje djeluje samo opoziciono u odnosu na lokalnu vlast SNSD – napisala je Trivićeva na društvenim mrežama.

Navela je da se sa Novkovićevom dogovorila da uskoro održe jedan radni sastanak u Srpcu, jer je veliko interesovanje građana ove opštine za ideju Narodnog fronta.

– Drago mi je da se ljudi poput Danijele, koji su cijenjeni i poštovani u svojim sredinama, pridružuju i žele nastaviti zajedno djelovati kao prava alternativa sadašnjem režimu – navela je Trivićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije