Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

POKAZALA DA JE NEPRIKOSNOVENA Slavna manekenka se provozala gradskim prevozom POTPUNO NAGA (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Ian Langsdon/EPA

Naomi Kembel je ponovo “pokosila” planetu i pokazala da je neprikosnovena, čak i sa svojih 50 godina, koliko je juče napunila.

Baš na njen jubilarni rođendan objavljena je nikad viđena slika nage Naomi, na kojoj pozira kao od majke rođena.

Nekadašnji top model, “Crna pantera”, skinula se za potrebe snimanja u njujorškom metrou, a slika je nastala u februaru 2019. godine i objavljena je u crno-bijeloj rezoluciji na zvaničnoj Instagram stranici “Valentina”.

Kembel je u aprilu proslavila 34 godine karijere u modnoj industriji tokom kojih je imala nebrojeno modnih revija, krasila više od 800 naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima, a prošle godine postala je i novo zaštitno lice Šanelove kampanje, piše Blic.

– Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali evo me danas, proslavljam 33 godine u modnoj industriji. Osjećam se blagoslovljena i izuzetno zahvalna Bogu. Hvala mojoj majci Valeri Moris što je vjerovala u snove trogodišnje djevojčice i što mi je dopustila da budem ono što jesam. Tvoja ljubav i podrška bile su uz mene u dobrim i teškim vremenima. Volim te, mama – napisala je Naomi prošle godine na društvenim mrežama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO