Zabava

"POKAZALI SU PROSTAKLUK" Lepi osuo paljbu po zadrugarima, otkrio na šta su sve spremni zbog plasmana (FOTO)

Lepi Mića prvi je ispao iz Zadruge 6 u sinoćnoj finalnoj večeri, koja je zbog jakog nevremena odložena za danas.

"POKAZALI SU PROSTAKLUK" Lepi osuo paljbu po zadrugarima, otkrio na šta su sve spremni zbog plasmana (FOTO)
FOTO: ZADRUGA/RINGIER

On sada ističe da je zadovoljan svojim plasmanom, ali je iskoristio priliku da potkači pojedine zadrugare, ali i otkrije ko je njegov favorit.

FOTO: YOUTUBE/ PRINTSCREEN
FOTO: YOUTUBE/ PRINTSCREEN

– Ovo je bila jedna teška sezona. Učesnici su bili fanovi rijaliti programa. Ušli su spremni na sve. Željeli su da postanu poznati po svaku cijenu i to su uspjeli. I onda ide onaj prostakluk koji ste gledali. Svi su htjeli da se priča o njima od s*ksa do ostalih stvari. Volio bih Aleksandra da pobijedi, ali ko god to bio narod je izabrao. Vidjećemo. Nekada su u rijaliti ulazili ozbiljni ljudi sa ozbiljnim karijerama, a sada su i igri fanovi ovog programa. To ne ide tako. Ja sam dao sve od sebe da promijenim nešto, ali ne vrijedi, protiv nekih stvari se teško boriti – priča Mića i dodaje:

Pročitajte još

– Svi hoće da budu poznati u svom selu i ne biraju sredstva, pa imaju s*ks u po bijela dana. Ja sam završio školu, a sada je došlo vrijeme budalaština i da oni koji imaju preglede na tim mrežama budu popularni. Zar ja treba da se svađam sa nekim balavcima. To meni ne priliči. Nagledao sam se svega i svačega. A sve ono što se dešavalo u rijalitiju ima i u svakodnevnom životu. Vjerujte pokušao sam da popravim neke stvari. Rekorder sam po rijaliti učešću, ali ne znam kako će biti dalje. Taj program će biti onakav kakav narod zahtjeva. Ne možemo mi učesnici da budemo krivi za sve, ali eto, optužili su nas za sve. To je ružno. Sad polako dolazim sebi, ja imam ozbiljne godine, moram malo da se odmorim – rekao je bivši zadrugar, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije