Hronika

POKUŠAJ PLJAČKE KOJI SE ZAVRŠIO KOBNO Kamere zabilježile trenutak kada je Milan ubijen dok je šetao psa (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladić srpskog porijekla, Milan Lončar (25) svirepo je ubijen preksinoć nekoliko stotina metara od svog doma u gradiću Brueri, kod Filadelfije, dok je štao psa.

POKUŠAJ PLJAČKE KOJI SE ZAVRŠIO KOBNO Kamere zabilježile trenutak kada je Milan ubijen dok je šetao psa (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
FOTO: SCREENSHOT

Naime, njega su na sred ulice presrela, a zatim i ubila dvojica muškaraca koji prethodno pokušali da ga opljačkaju. Na snimku koji su zabilježile nadzorne kamere, može se videti kako Lončaru prilaze dvojica muškaraca, jedan mu prilazi sa leđa, dok drugi prijali licem okrenut ka njemu sa pištoljem u ruci, a vidao možete pogledati OVDJE.

Na početku, činilo se da muškarci samo prijete Lončaru pištoljem kako bi im dao novac koji ima u svojim džepovima. Međutim nekoliko sekundi kasnije, jedan od razbojnika ispalio je hitac u mladićeve grudi.

Pročitajte još

Lončar od tada počinje nekontrolisano da se kreće i vadi telefon iz džepa vjerovatno tražeći pomoć (vidi se kako telefon drži u rukama i pokušava da pozove nekoga). U jednom trenutku Lončar je pao na zemlju i ostao nepomično da leži, dok je njegov pas nastavio da stoji pored njega.

Policija je nesrećnog mladića pronašla nešto kasnije u lokvi krvi i u polusvjesnom stanju. Iako je bio ranjen, kako su rekli istražioci, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gdje je uprkos svim naporima ljekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Pljačkaši koji su na ovako svirep način počinili ubistvo nedužnog mladića, nakon zločina su pobjegli sa mjesta zločina.