Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“POKUŠAVALI SU DA GA UBACE U GEPEK” Ispovijest vozača koji je gledao pokušaj otmice fudbalera Terzića

Svijet
Autor:

Foto: A. Dimitrijević/RAS Srbija

Pokušavali su da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni, kaže za Blic priča Beograđanin N. M, vozač u čiji je automobil udario fudbaler Aleksa Terzić dok je bježao od otmičara iz “audija”.

Kako za Blic priča ovaj vozač, koji je u sudaru zadobio povredu glave i vrata i sada nosi kragnu, scena na raskrsnici Ulice Jurija Gagarina i Omladinskih brigada bila je kao na filmu.

– Vozio sam se Ulicom Jurija Gagarina u smjeru ka Novom Beogradu oko tri sata poslije ponoći i u jednom momentu, neposredno poslije raskrsnice sa Omladinskih brigada, video sam u retrovizoru kako mi se nevjerovatnom brzinom približava džip BMW. Pokušao sam da se sklonim, međutim on me je udario pozadi i odbacio me u desnu traku, a on je nastavio pravo i zaustavio se dvadesetak metara ispred – priča za N. M.

Kako dodaje, u tom trenuku je BMW prepriječio sivi “audi” iz kog su izletila dva muškaraca, koji su izvukli Terzića iz džipa i počeli da ga tuku.

– Čini mi se i da su pokušavali da ga ubace u gepek svog vozila, ali on se otrgao i potrčao ka meni. Automobili su počeli da staju, dosta ljudi se okupilo. Jedan od muškaraca iz “audija” se vratio u njegov auto, a drugi je sjeo u mladićev BMW i odvezli su se u smjeru ka gradu – dodao je N. M.

N. M. je nakon toga pozvao policiju i Hitnu pomoć. On je dodao da su i on i Terzić prevezeni u KBC Zemun.

Terzić je policiji ispričao da su ga “audijem” presreli u toku vožnje od Autokomande ka Gazeli i da je vozač “automobila sa zatamljenim staklima” pokušavao da ga zaustavi.

– Iz “audija” je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sjedišta i vozač, i krenuli su ka meni – ispričao je mladi fudbaler.

Kako je rekao policajcima, u tom trenutku nepoznata djevojka, koja je bila u “audiju” sa otmičarima počela je da viče.

– Devojka iz “audija” je povikala: “Bježi jer ćeš nadrljati”. Upalio sam kola i počeo da bježim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je “škoda” i udarila u “BMW”. Rekli su mi: “Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti” – prepričao je Terzić detelje drame.

Kako je rekao, otmičari su ga tukli “i rukama i nogama”.

– Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspio sam da pobjegnem – rekao je, kako Blic Saznaje, Terzić.

Fudbaler je nakon toga prevezen u Zemunsku bolnicu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede – od hematoma na glavi, do podliva.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO