Svijet

Policija intervenisala na protestu zbog smrti bebe: Građani traže ostavku direktorke bolnice, pokušali da uđu u bolnicu (VIDEO)

Ispred Opšte bolnice u Nikšiću večeras je održan protest zbog smrti bebe koja je prije par dana preminula u toj ustanovi. Protest su organizovali građani, zajedno sa roditeljima preminule bebe.

Protest u Nikšiću zbog smrti bebe
FOTO: ONOGOŠT.ME /FACEBOOK/SCREENSHOT

Jedna od poruka protesta jeste da bi direktorka OB Nikšić Dušanka Milatović Perović trebalo da podnese ostavku. Majka preminule bebe kazala je da je prvi zahtjev ostavka direktorke, a drugi da dobije papire svog djeteta.

– Želim da znam zašto je cijela delegacija ministarstva zdravlja dolazila u bolnicu. Želimo da saznamo ko je ubio moje dijete, da saznamo ko iza toga stoji, ko imenom i prezimenom. Želim da znam kako su te osobe koje su bile u smjeni došle do svojih diploma, jer ovo nije prvi ovakav slučaj u nikšićkoj bolnici – poručila je majka preminule djevojčice.

Ispred nikšićke bolnice počeo protest povodom smrti bebe

Posted by Onogošt.me on Tuesday, September 26, 2023

Pročitajte još

U toku protesta intervenisala je i policija nakon što su građani pokušali da uđu na interno odjeljenje nikšićke bolnice.

Oni su skandirali “ubice”, poručujući da ih policija ne može zaustaviti. Za sutra u 18 časova najavljen je novi protest na istom mjestu, prenosi Pobjeda.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije