Hronika

POLICIJA OMELA DOBRU ZARADU Ovu cifru su Tijana Ajfon i drugarice tražile za SEKS u noći hapšenja

Srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, u srijedu je u Bijeljini uhapšena posle bahanalija sa 23 kriminalca, kako pišu domaći mediji, trebalo da zaradi 8.000 evra za dvije noći sa još tri devojke, ali ih je policija raskrinkala.

POLICIJA OMELA DOBRU ZARADU Ovu cifru su Tijana Ajfon i drugarice tražile za SEKS u noći hapšenja
FOTO: TICAMAKSIMOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Tijana je pokušala sa preostalim djevojkama da pobjegne u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

Pročitajte još

Kako navodi Srpski telegraf, Tijana Ajfon je imala dogovorenu cijenu, pa je za grupne intimne odnose trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage zaplenila.

Tijana je sa tri drugarice za intimne odnose trebalo da dobije 8.000 evra. Ona zna te momke odranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje devojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 evra, što bi sigurno i dobila jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula – kaže dobro obavešten izvor za gorepomenuti list.

Inače, u akciji “Kristal” Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

Tijana Ajfon je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice. Reč je o S. P. (32) iz Beograda, J. D. (27) iz Mladenovca, te malo poznatijoj Sofiji Gačić (27) iz Beograda. Sve o Sofiji Gačić pročitajte na ovom linku.

Prihvati notifikacije