Hronika

“SRAMOTA ZA NAŠE SELO” Komšije Tijane Ajfon i njene majke vaspitačice u vrtiću ZGROŽENE

Vijest da je Tijana Ajfon prije tri dana uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju odjeknula je Srbijom. Dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa sobom je povela još tri djevojke.

“SRAMOTA ZA NAŠE SELO” Komšije Tijane Ajfon i njene majke vaspitačice u vrtiću ZGROŽENE
FOTO: TINAMAKSIMOVIĆ/INSTAGRAM

Naime, Tijana Maksimović (28), odnosno Tijana Ajfon odavno je poznata u krugovima takozvane “turbo prostitucije”, a kako se već pisalo, djevojke koje su sa njom privedene u akciji “Kristal” vodila je na masovne orgije sa 26 muškaraca.

Pročitajte još

Snimak kako Tijanu sa lisicama uvode u policijsku stanicu odjeknuoje društvenim mrežama, uslijedili su pogrdni nadimci za starletu, a isplivala je i fotografija iz stanice. Ajfonka je zbog sramote i prostitucije dospjela u žižu medijske pažnje, a Blic je pokušao da stup u kontakt sa njenom majkom, koja je po zanimanju vaspitačica.

Pozvali su komšije u Tijaninom rodnom selu Popinci kako bismo dobili broj njenog kućnog telefona, a oni su u dahu poručili: “Naravno da sam čula da je uhapšena, za to je čulo cijelo selo.”

 Takva bruka, zbog prostitucije da je privode, a roditelji joj od sramote ne progovaraju. Majka joj fina žena, a ona se prodaje za silne pare. Sramota! Mi radimo za 1.000 dinara a ona bi sto puta više, pa ne ide, ne može tako da se zaradi. Gdje je tu čast,moral i vaspitanje, misli li na porodicu? Ona je sramota za naše selo – izjavili su oni za Blic.

Prihvati notifikacije