Zabava

“POMAŽU MI PRIJATELJI” Ana Kokić otvoreno o FINANSIJSKOJ KRIZI u kojoj se našla zbog korone

Pjevačica Ana Kokić prokomentarisala je situaciju sa korona virusom, kao i kako sve to utiče na nju, ali i posao.

“POMAŽU MI PRIJATELJI” Ana Kokić otvoreno o FINANSIJSKOJ KRIZI u kojoj se našla zbog korone
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Od marta sam imala par nastupa, ali Bože moj, tako je kako je. Zdravlje je prvenstveno na prvom mjestu. Takva je situacija. Moramo ostati hrabri i jaki u glavi. Nije mi sad kao toliko teško zbog finansija nego što ne radim posao koji volim i radim 20 godina. Nedostaje mi svirka, bend, publika… Za novac ćemo se snaći, hvala Bogu da imamo porodicu, prijatelje pa jedni drugima pomažemo. Sreća, pa kćerke nisu zahtjevne. Zaista su dobre djevojčice i sve razumiju. Lijepo smo ih vaspitali i nemamo problem sa njima – rekla je pjevačica.

https://www.instagram.com/p/CFj8Zx2j7nb/

Posljednjih dana pjevačima se otkazuju zakazani nastupi zbog skoka zaraženih korona virusom, kojih je u Srbiji ovih dana preko 500. Povodom toga, vlasnici klubova zatvaraju klubove i splavove na određeno vrijeme, a izvođači ponovo ostaju bez aganžmana, ali i prihoda. Jedna od njih je i Ana Kokić, koja ovog vikenda ima zakazan nastup, a pitanje je da li će se održati, piše Blic.

Pjevačica kaže da će se za novac uvijek snaći, ali da je pomalo bila depresivna jer joj nedostaje posao kojim se bavi punih 20 godina.

– Mi smo djeca devedesetih, navikli smo na ovakve stvari, pa čak i gore. Preživjećemo. Imala sam period kada sam bila, da ne kažem u depresiji, ali nije mi bilo svejedno jer je sve nesigurno mjesecima. Ne možemo ni da se organizujemo, niti da planiramo neke stvari. Treba lijepo da znamo i onda da napravimo plan, čekaj: “Živjećemo tako i tako. Živjećemo od toliko do toliko”. Ovako je sve neizvjesno, a to me je najviše uzdrmalo – rekla je pjevačica i dodala da na sve moguće načine pokušava da ostane pozitivna.