Zabava

Ponosi tata igrao i pjevao: Košarkaš Nemanja Nedović slavio rođenja kćerke kojoj su dali moćno ime (VIDEO)

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga Mina Milutinović juče su postali roditelji, a ovim povodom je organizovano slavlje.

Nemanja Nedović slavi rođenje kćerke
FOTO: NEMANJA NEDOVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

Nemanja i Mina su, naime, postali roditelji djevojčice, a još od ranije je bilo poznato da će ona ponijeti ime Talija, koje u prevodu znači “sreća”.

Sada su na društvenim mrežama osvanuli snimci slavlja koje je košarkaš organizovao, a na kom je u krugu najbližih slavio rođenje nasljednice.

Pročitajte još

Njemu su gosti cijepali majicu, a veseli tata je sve vrijeme igrao i pjevao.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. vjenčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

– Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mjesto i da može da radi i bude sa mnom – rekao je Nemanja Nedović jednom prilikom.

– Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo: “Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?”. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom. Mislim da je ta mladost tome doprinijela, negdje sam je formirao kao osobu – pričao je on.Košarkaš je priznao i da je na početku veze bio veoma ljubomoran, prenosi Blic.

– Sjećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam zbog čega da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo povjerenja jedno u drugo – iskren je bio Nemanja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije