Zabava

PONOVO DIŽE PRAŠINU Demi Mur u 56. godini naga na naslovnoj strani (FOTO)

Ona ima ozbiljnu listu naslovnih strana iza sebe. Prije nekoliko decenija je poziranjem bez odjeće u trudnoći pokrenula trend koji i danas živi, sada ponovo, u 56. godini, diže prašinu sa naslovnice. Za početak, reći ćemo da je pozirala naga.

PONOVO DIŽE PRAŠINU Demi Mur u 56. godini naga na naslovnoj strani (FOTO)
FOTO: PROFIMEDIA

Naslovna strana o kojoj se uveliko pripada magazinu “Harper's bazaar”.

Ima li fotošopa na njoj? Na kojoj ga to naslovnoj strani inostranih magazina nema?! Samo što su kreatori ove naslovnice bili malo nevješti, što se posebno vidi kod grudi poznate glumice.

Da li je ljepota Demi Mur prirodna? Nije, ali je ona u ovom izdanju utisak dana u svjetskom šou-biznisu.

Kakve su reakcije na golu Demi Mur? Pojedinama se baš dopada, a među njima je i manekenka Adrijana Lima koja je lajkovala objavu magazina na Instagramu.

Veliki broj “komentatora” na ovoj društvenoj mreži ističe da je slika “prefotošopirana” kao i da se njome šalje pogrešna poruka.

Navodimo neke komentare:

Prestanite da tjerate žene da se u pedesetim osjećaju loše jer mi ne izgledamo kao atraktivne dvadesetogodišnjakinje bez fotošopiranja. Demi je prelijepa, ali nije savršena kao na ovoj slici”, “Molim te, Demi, ne više! Zbog čega ovakvi magazini nastavljaju da dižu u nebesa žene poput njen i žene iz porodice Kardašijan kojima je riječ “prirodno” nepoznanica”, “Previše fotošopa”.

Pominju se i njene brojne operacije, a među rijetkim komentarima su pohvale: “Prelijepa je”.

Ne postoji starosna granica kada je poziranje bez odjeće u pitanju, ali fotošop jeste problem. Čemu plasiranje lažnog izgleda? Jedino što se dobija time je, kako je istaknuto u komentaru, da se starije “nesavršene” žene osjećaju loše.

Demi koja u oktobarskom broju magazina “Harper's bazaar” govori o ljubavi, gubicima i borbi sa zavisnosti poslala je i jednu dobru poruku:

– Kao žena, majka, supruga (?), postoje vrijednosti kojima sam vjerna, i riješila sam da u tom smjeru nastavim život”.

Sve bi još bolje zvučalo da je Demi koja iza sebe ima brak sa Eštonom Kučerom i sa Brusom Vilisom (sa njim ima tri kćerke), pozirala u prirodnom izdanju – bez vještačkog uljepšavanja.

Zanimljivo je da je naslovnicu kreirala rediteljka, glumica i feministkinja Lina Danam, ajoš zanimljivije to što je Demi rekla da je supruga, iako je zvanično neudata.

Pisalo se o njenoj vezi sa Mašom Mandžukom, stilistkinjom iz Beograda, i o njihovom navodnom usvajanju djevojčice. Da nije bilo još nečeg?

(Žena Blic)

Prihvati notifikacije