Zabava

PONOVO ZAJEDNO Pomirli se Petar Strugar i Milica Todorović

Pjevačica Milica Todorović posjetila je bivšeg dečka Petra Strugara nakon što ga je radnik fizički napao, uslijed čega je uslijedilo pomirenje, pišu domaći mediji.

PONOVO ZAJEDNO Pomirli se Petar Strugar i Milica Todorović
FOTO: SCREENSHOT INSTAGRAM

Milica je odmah došla u Beograd čim je čula šta se dogodilo Petru.

– Petar uopšte nije prošao dobro, sumnjalo se i da će morati na operaciju. Mnogi su bili u šoku, a Milica ga je pozvala odmah. Razgovarali su dugo, a onda je ona odlučila da ga posjeti. Rekla mu je da je za njega tu šta god da mu treba i da se ne libi da joj traži pomoć. Kako se nisu dugo vidjeli, shvatili su da bi bilo lijepo da sebi pruže još jednu šansu, te su se pomirili. On je vidio koliko se Milica zabrinula za njegovo zdravlje i to mu je veoma značilo – kaže pevačicina drugarica za Srpski telegraf i navodi da se pjevačica čak i rasplakala kada je vidjela koliko je stanje ozbiljno:

– Kada ga je vidjela, bila je u šoku koliko su mu povrede vidljive jer mu je lice tada bilo još pod otokom i sav je bio modar. Petru je bilo drago što je Milica bila uz njega i što je još jednom pokazala koliko joj je stalo do njega. Od tada se čuju redovno, ona zove da ga pita kako je i treba li mu šta, a on i kad ne treba, kaže da mu nešto treba, samo da bi što više vremena proveli zajedno.